lørdag 20. april 2013

Her går det unna!!

 Nå er vi godt igang med innerveggene. På bildet over ser du trappegangen nedover. Dette er nok det vi kanskje ser på som den største utfordringen. Det blir 5 meter fra nedre del av trappa til taket øverst oppe. I tillegg blir den veldig smal. Tar gjerne imot tips for hvordan denne delen av huset skal bli best mulig. Til høyre for trappa kommer jentene sitt bad. Rommet foran, som bildet er tatt i, blir loftsstua til jentene. Helt til høyre er rommene deres.

Dette er tatt fra en annen vinkel, men fremdeles fra loftsstua. Her ser du også inn i familens loftsstue. Mellom loftsstuene kommer dobbel skyvedør. Den er bestilt men har ikke kommet enda, så dermed er ikke veggen satt opp helt her.
  
Her har vi jentenes rommer på høyre side, og rett frem kommer klesrommet deres. Til bak veggen til venstre er badet. Du tenker kanskje at her har vi bommet litt, siden inngangen til klesrommet ikke kommer midt på veggen, men det har vi ikke. På veggen til venstre skal vi ha hytter fra gulv til tak med spill, bøker og annet som jentene har felles. Når den er satt opp vil det se mer symetrisk ut :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar