tirsdag 18. september 2012

Siden sist

Nå går det sakte men sikkert fremover. Vi venter på vinduene, som har en leveringstid på 4-5 uker. Noen av vinduene må bestilles etter mål. Vi skal ha et rundt vindu over inngangspartien og på veggen mot vest skal vi ha et forholdsvis stor, og der sidene ikke er like lange. Vi kan heller ikke begynne å kle inn huset før vinduene er på plass. Nå er huset kledd med Tyvek-duk.

I mellomtiden har vi begynt med terrassen som skal begynne med veien mot nord og gå langs østsiden og frem på sørsiden. Den blir forholdsvis stor, så vi må være litt kreativ. Det kan være litt vanskelig å se på bildet over, men innimellom stilaset kan du se rekkverket til eksisterende terrasse. Den nye treffe (forhåpentligvis) samme høyde som den eksisterende. Samtidig skal taket på uteboden (som du ser rett frem) tas av, og terrassen skal gå over denne.



Dette bildet er tatt ut mot veien. Den nye terrassen treffer samme høyde som bakdøra i garasjen. Ut mot veien vil vi lage en dør, for å redusere innsyn fra veien. Huset står ikke rett på tomta, så ut mot veien er der forholdsvis smalt. Helt til høyre på bildet er en mur. Her vil det komme en levegg opp mot naboen.

Her ser du eksisterende terrasse og boda nede i hagen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar