lørdag 23. juni 2012

Blomsterbed

Da var blomstene på plass i begge kassene/bed. I den ene kassen har vi plantet lavendel( god lukt) og i den andre har vi et test prosjekt med kakaobark. Her har vi også plantet et juletre pluss noen ortensiar. Jentene har bestilt julelys i treet - så derfor har pappa lagt strøm ut i kassen ( godt forberedt). 





4 kommentarer:

  1. Hvordan har du lager disse blomsterbeddene? De er kjempefine��

    SvarSlett
    Svar
    1. De er helstøpt i betong. Forskalling med panelbord på innsiden og utsiden og fyllt med betong. Laget som en vanlig støttemur, men som en firkant. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, bekalger noe sent svar.

      Slett
  2. Hei. Liker betong og arbeidet. Har du lyst å forklare nermere hvordan du har gjort det? Vi ønsker en del betongi hagen, men vet ikke hvordan vi skal gå frem.

    SvarSlett
  3. Som nevnt i forrige kommentar så bygde jeg en innvendig forskalling først som en kasse og så lagde jeg utvendig forskalling etter på. Det som er viktig er at forskallingen står støtt, da betongen lett kan flytte på den med sin tyngde. Det er bare å prøve seg frem - begynn innvendig og jobbe seg utover. Skal du ha betong bil så sørg for at forskallingen er kraftig nok - kjedelig om den svikter. Lykke til

    SvarSlett